Anunț important cu privire la depunerea planurilor de afaceri

27 iulie 2018

Persoanele interesate de participarea la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului Diaspora ReSTART care se află în prezent în activitatea de formare organizată în acest proiect NU trebuie să aștepte finalizarea activității de formare pentru a demara depunerea planului de afaceri în concurs. Însă: pentru a concura pentru toate cele 60 de locuri finanțabile prin concurs este necesară finalizarea activității de formare din proiect, în termenele impuse de către tutori. În faza de selecție a planurilor de afaceri, consorțiul de proiect va verifica situația fiecărui deponent, din perspectiva finalizării activității de formare organizate în proiect (inclusiv depunerea planului de afaceri și în platforma dedicată activității de formare). Conform regulamentului de concurs, persoanele care nu finalizează activitatea de formare vor concura doar pentru maximum 30% din locuri (maximum 18 locuri finanțabile).

Vă reamintim faptul că planul de afaceri poate fi depus în concurs exclusiv prin intermediul platformei www.concurs.diasporarestart.ro. Orice modificare a calendarului de concurs va fi anunțată pe acest site și pe celelalte canale de comunicare asociate proiectului Diaspora ReSTART (website general, pagina de Facebook, website-urile partenerilor implicați în implementarea proiectului).

Pentru mai multe detalii referitoare la concursul de planuri de afaceri vă invităm să ne contactați la stefan.corcodel@smeprojects.ro. Vă mulțumim și vă dorim mult succes!

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României